Kropp och hjärna – ett universellt ideal

I sommar – framför allt juli – kommer jag att jobba vidare med min novellsamling som jag började skriva redan 2010, och framför allt var aktiv med under första halvan av 2011. Ett flertal andra resenoveller kommer att skrivas och en del material kommer att omarbetas eller tas bort.

Längre fram kommer jag även att skriva böcker inom andra ämnen, såväl på engelska som svenska, men detta blir min första satsning som jag ska sikta på att slutföra först. Det är en sak att skriva bloggartiklar samtidigt, en annan att arbeta med en massor av tidskrävande projekt parallellt.

Tills vidare är dock min e-bok tillgänglig för att läsas som PDF-fil. Den tar upp fitnesslivsstilen ur ett filosofiskt, vetenskapligt och globalt perspektiv, och diskuterar bland annat olika forskningsrön inom kost och träning, fitnesskulturen i Östasien (som jag förutspått har den exploderat bara det senaste året), samt personlighets- och livsstilsoptimering. Det kan komma att bli en engelsk version vars innehåll utvidgas, men först och främst finns denna. Jag hoppas att många kommer att läsa den.

Kropp och hjärna – ett universellt ideal